Meteen naar de inhoud

Over mij

Ik ben Saar, geboren in 1993 en woonachtig in Terheijden.
Ik ben nieuwsgierig naar mensen. In gesprekken praat ik dan ook liever over hoe het écht met iemand gaat, dan over koetjes en kalfjes.
Zoals velen begon ik mijn loopbaan ergens anders. Toch kwam mijn drijfveer voor de studie vrijetijdsmanagement best overeen met mijn drijfveer nu: ik wilde met mijn belevenissen een meerwaarde bieden aan mensen. Maar hoe meer ik mezelf ontwikkelde, hoe meer ik me besefte dat ik een andere kant op wilde.

In 2021 ben ik dan ook begonnen aan de coach/counselor opleiding bij BGL&partners. Als coach is het mijn missie om kinderen weer te laten stralen. Ik luister graag en gebruik mijn intuïtie om te weten welke kant we op mogen. Veiligheid en vrijheid zijn belangrijke pijlers tijdens sessies; kinderen (en ouders) mogen helemaal zichzelf zijn.

Maar mijn missie gaat verder dan ”alleen” coachen! In de toekomst wil ik een plek maken waar kinderen naartoe kunnen komen om te spelen en om te leren. Waar ze in vrijheid en veiligheid kunnen spelen, zichzelf kunnen zijn en meer leren over zichzelf, energie en de wereld. De volgende stap die ik hierbij ga zetten is een bijscholing als mindfulness trainer voor kinderen.

Bezoekadres

Zuiderlicht
Kloosterlaan 138-A
4811EE Breda

Contact

Neem contact met me op!
Tel: 06-23997859
info@vanwonderenkindercoaching.nl